Kralj bakšiša ne poriče da je imao veze sa drogom, ali ovaj detalj menja stvar: Oglasio se i pomenuo ovog čovek
Đovani Bajramović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

rekao je sledeće

Kralj bakšiša ne poriče da je imao veze sa drogom, ali ovaj detalj menja stvar: Oglasio se i pomenuo ovog čovek

Ne poriče da je imao veze sa drogom, ali u prošlosti

Objavljeno:

Vest da je Đovani Bajramović uhapšen i to zbog droge, šokirala je mnoge, a šlag na tortu stavio je snimak gde Emir Habibović govori da je njegov kolega "prevarant i narkoman".

Ipak, hapšenje se dogodilo pre čak dve decenije, prema tvrdnjama Đovanija, kako piše 24sedam. Međutim, pevač bez koga ne može da prođe nijedno romsko veselje, ne poriče da je imao veze sa drogom, ali pre 20 godina.

- To nije tačno... Ja nisam više u toj priči. To je bilo pre 20 godina kada sam ja bio u problemima. To se sve rešilo, a Emir i ja smo najbolji drugovi, radimo zajedno non-stop. Evo, sutra letimo za Berlin. Sad je neko našao taj snimak, pa su pisali kao da sam sad hapšen - kaže "kralj bakšiša" i ponavlja da sada nema veze sa drogom.

Hapšenje se dogodilo pre čak dve decenije, prema tvrdnjama Đovanija
Hapšenje se dogodilo pre čak dve decenije, prema tvrdnjama Đovanijafoto: Antonio Ahel/ATAImages.

- To je nekad bilo, zarađivali smo mnogo para, nismo znali šta da radimo kada smo bili mladi. Sad smo u godinama. Sarađujem sa celom estradom, ali najviše sa Emirom i Nikolom Edinovićem. Pogađam svadbe, glavni sam za romske svadbe - ističe pevač hita "Imam kuma, ne rodi ga majka", koja mu je jedna od novijih pesama.

Podsetimo, u medijima je izašla informacija da je uhapšen pevač Đovani Bajramović u jednom klubu tokom racije, te da je kod njega pronađen kokain. Zatim, na video snimku od pre nekoliko godina Emir Habibović govori:

Hapšenje se dogodilo pre čak dve decenije, prema tvrdnjama Đovanija
Hapšenje se dogodilo pre čak dve decenije, prema tvrdnjama Đovanijafoto: Printscreen Instagram/djovanibajramovic

- Ovo je jedna informacija za ljude sve koji pogađaju veselja, koji žele dobru muziku, da ih mi zabavljamo, da im pevamo. Ovo je jedna mala preporuka za sve kolege koje putuju po hiljade kilometara samo da bi zaradili neki dinar svojoj deci. Lično meni, a znam i za ovog čoveka koji sedi pored mene, jeste da je neophodno da su svima potrebne pare, ali sve svoje dostojanstvo koje niko ne može da platiti - rekao je Emir na početku.

- Ispaljeni smo, čovek je uzeo svu kaparu, uzeo je sve živo i radi se o Đovaniju Bajramoviću. Veoma mi je žao što pominjem to ime, i uopšte mi je poniženje da pominjem to ime. Ali, moram da naglasim ko god me bude zvao preko Đovanija, ja sigurno neću doći, nemojte da pričate uopšte sa mnom.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/24sedam/N.M./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.